ساختمون

مرجع نيازمندي هاي صنعت ساختمان

موارد مصرف ساندويچ پانل

موارد مصرف ساندويچ پانل :ساخت كانتينر ، كانكس ، خانه پيش ساخته ،سوله ، سازه هاي فلزي ، كمپ اسكان موقت ، سقف آلاچيق و ....

قيمت ساندويچ پانل

كركره پنجره

كركره پنجره

كركره پنجره از وارد شدن اشعه مضر خورشيد جلوگيري مي كند و اينگونه شما ميتوانيد به اختيار خودتان نور فضاي داخل ساختمان ، دفاتر اسناد رسمي، بانك ها و… را كنترل كنيد همچنين با كركره پنجره مي توانيد محيط داخلي را از محيط بيرون به راحتي جدا كنيد. كركره پنجره به هنگام شروع باد،باران و خطرات جوي شما ميتوانيد به طور دستي با يك حركت ساده و يا به طور اتوماتيك با استفاده از سنسورهاي اتوماتيك را ببنديد و انرا به راحتي كنترل كنيد.

موتورهاي كركره برقي

موتور سايد به موتورهايي گفته مي شود كه در يك طرف درب قرار مي گيرند و با استفاده از موتور زنجير دار درب را به بالا و پايين مي كشند .موتور كركره سايد صنعتي جهت تعداد تردد بالا و كركره تا وزن 1000 كيلوگرم توصيه مي شود ، داراي سيستم پاراشوت جهت جلوگيري از سقوط كركره در صورت نقص فني مي باشد .
موتور كركره برقي">كركره برقي در2 نوع معمولي و UPS دار مي باشد . نوع معمولي آن داراي زنجير جهت بالا و پايين بردن كركره برقي">كركره برقي در هنگام قطع برق است ولي نوع UPS دار آن علاوه بر زنجير دستي داراي برق اضطراري جهت بالا و پايين بردن كركره برقي">كركره برقي در هنگام قطع برق مي باشد.
اين نوع موتورهاي كركره برقي">كركره برقي نسبت به موتورهاي توبولار گرانتر مي باشند ولي ميزان تردد مجاز آنها نيز از موتور هاي توبلار بالاتر مي باشد . اين كركره موتورها جهت كركره برقي">كركره برقي هايي با وزن بالا و تردد بالا مانند پلي كربنات شفاف و كركره برقي">كركره برقي پاركينگ توصيه مي شود 

كركره برقي

كركره برقي در واقع يك نوع درب است كه با استقاده از ريموت و بصورت اتوماتيك باز و بسته ( بالا و پايين) مي شود. انتخا ب كركره برقي در واقع از 2 بخش اصلي تشكيل شده است.
1- انتخاب تيغه كركره برقي
2- انتخاب موتور كركره برقي
انتخاب تيغه كركره برقي خيلي به نوع كاربرد كركره و همچنين سليقه ما وابسته است.  معمولاً جهت درب كركره اي مغازه ، كركره برقي پاركينگ ، كركره برقي درب سوله و حفاظ پنجره و بالكن از كركره برقي استفاده مي شود.
انواع تيغه كركره برقي
تيغه كركره بصورت كلي از 3 جنس مواد اوليه ساخته مي شود.
1- كركره برقي فولادي ( گالوانيزه )
2- كركره برقي آلومينيومي
3- كركره برقي نانو پلي كربنات شفاف
 كركره برقي فولادي
جنيس مواد اوليه اين تيغه ها از ورق گالوانيزه و يا فولادي است، اين تيغه ها ارزانترين نوع تيغه كركره برقي مي باشند و با توجه به تك جداره بودن انها ، خرابي زيادي دارند و امروزه در حال از رده خارج شدن مي باشند
كركره برقي آلومينيوم
اين نوع تيغه كركره برقي كه امروزه معمولا به صورت 2 جداره و 2 پل توليد مي شود كمترين ميزان خرابي و طول عمر را دارند و با توجه به قيمت مناسب و منظقي پرفروش ترين نوع مي باشد
كركره برقي شفاف
جنس مواد اوليه اين تيغه هاي شفاف، نانو پلي كربنات  مي باشد و گرانترين نوع كركره برقي مي باشند. امروزه با توجه به توليد پلي كربنات در داخل كشور مي توانيم از كركره برقي شفاف با مواد اوليه داخلي سفارش گذاري كنيم كه البته شفافيت كمتر و خرابي بيشتري نسبت به ساير كركره برقي هاي شفاف با مواد اوليه اروپايي دارند.

مزايا و معايب كفپوش هاي سه بعدي

مانند هر كفپوش ديگري، كفپوش هاي سه بعدي نيز داراي مزايا و معايبي هستند. مزاياي كفپوش هاي سه بعدي شامل موارد زير مي شود:
زيبايي بصري كفپوش هاي سه بعدي

مهمترين مزيت كفپوش هاي سه بعدي، ظاهر جذاب و زيباي آنهاست. علاوه بر زيبايي ظاهري، كفپوش سه بعدي بسياري از معايب بصري فضاي داخلي را مي پوشاند. با انتخاب يك كفپوش سه بعدي با طرح و رنگ مناسب مي توان فضاي داخلي اتاق را بزرگتر جلوه داد. طرح هاي به كار رفته در كفپوش هاي سه بعدي، هيچ گونه محدوديتي نداشته و مي توان هر طرح دلخواهي را اجرا كرد.

مقاومت بالاي كفپوش سه بعدي

انواع كفپوش هاي رزيني بكار رفته در ساخت كفپوش هاي سه بعدي عملا غيرقابل نفوذ بوده و با توجه به نوع به كار رفته مقاومت بالايي در برابر اسيدها، كلر، سفيد كننده ها و شوينده هاي روزانه دارند. به همين دليل همانطور كه براي كف خانه ها مناسب هستند، براي صنايع نيز مناسب مي باشند. اگر كفپوش هاي سه بعدي با توجه به محل نصبشان و نوع كاربري آن درست انتخاب شده و به درستي نيز نصب گردند، حداقل 15 سال بدون تغيير رنگ سالم باقي مي مانند.

نگهداري آسان كفپوش سه بعدي

كفپوش هاي سه بعدي فاقد هر گونه درز، شكاف و منفذ هستند. در نتيجه در برابر هر گونه كثيفي، گرد و خاك، آب و مواد شيميايي ايمن هستند.
بهداشت كفپوش هاي سه بعديكفپوش هاي سه بعدي بسيار بهداشتي بوده و امكان رشد باكتري ها و پاتوژن ها در آنها وجود ندارد. همچنين اين كفپوش ها فاقد بوي بد و گازهاي مضر بوده و براي سلامتي انسان ضرر ندارند.

مقاومت در برابر آتش سوزي

با توجه به اينكه كفپوش اپوكسي در برابر حرارت مقاوم است، در صورت آتش سوزي هاي احتمالي، پايدار خواهد بود.


معايب كفپوش هاي سه بعدي شامل موارد زير مي شود:


اجراي دشوار و زمانبر بودن

معمولا اجراي كفپوش هاي سه بعدي نيازمند افراد و تجهيزات مجرب وحرفه اي است. اجراي اين كفپوش ها معمولا 3 تا 5 روز طول مي كشد، گرچه ممكن است گاهي بيشتر از اين زمان نيز طول بكشد.

هزينه اجرايي زياد كفپوش سه بعدي

هزينه مصالح كفپوش هاي سه بعدي نسبتا بالاست. از طرفي با توجه به اينكه افراد متخصص در زمينه اجراي كفپوش هاي سه بعدي اندك هستند، هزينه هاي اجرايي نيز بالا مي رود.


سرد بودن كفپوش سه بعدي

كفپوش هاي سه بعدي مانند تايل ها و بتن، سرد هستند. بنابراين بايد در انتخاب محل مورد نظر براي نصب اين كفپوش ها، دقت داشت.

ايجاد گاز سمي حين اجرا كفپوش سه بعدي

پس از تركيب سخت كننده، در اثر واكنش شيميايي صورت گرفته، گاز سمي توليد مي شود. در نتيجه حين عمليات اجرايي حتما از ماسك استفاده گردد در غير اين صورت مشكل تنفسي براي مجري به همراه خواهد داشت.


نياز به تعويض كفپوش در صورت ايجاد خرابي

درصورتيكه بخشي از سطح كفپوش اپوكسي يا كفپوش پلي اورتان در اثر برخورد جسم سخت و تيز خراب شود به طوريكه به طرح چاپي زير آن نيز آسيب برساند كف پوش سه بعدي قابل ترميم نخواهد بود و بايد تعويض گردد.

قيمت كفپوش اپوكسي سه بعدي

چه كفپوش هايي براي بيمارستان ها توصيه مي شود

كفپوش اپوكسي و كفپوش پلي يورتان گزينه‌ي خوبي براي كفپوش بيمارستاني هستند. اولين ويژگي مهم آن‌ها اين است كه آنتي باكتريال هستند. كفپوش‌هاي اپوكسي و پلي اورتان، به دليل موادي كه در آن‌ها به كار رفته است، ميكروب و آلودگي را جذب نمي‌كنند و در خود نگه نمي دارند.
در ضمن، آن‌ها بسيار راحت تميز مي شوند كه آن هم براي محيط‌هاي با آلودگي بالا، مثل بيمارستان ها، درمانگاه ها و مطب پزشكان، ويژگي بسيار مهمي به شمار مي‌رود.
اين نوع كفپوش‌ها كاملا يكدست هستند و هيچ درزي ندارند. اين نكته از دو حيث مهم است. اول اينكه وجود درز در كف، باعث جمع شدن آشغال و آلودگي در درزها مي‌شود. اين موضوع باعث گسترش و نشر ميكروب و باكتري و سرايت بيماري مي‌شود. در محيطي كه انواع و اقسام ويروس‌ها و باكتري‌ها وجود دارند و انواع مواد آلوده بر كف مي‌ريزد، بي درز بودن نكته بسيار مهمي در كفپوش به شمار مي‌رود. دوم اينكه، در بيمارستان‌ها تردد زياد افراد و وسائل چرخ دار باعث فرسودگي كف مي‌شود. اگر كف داراي درز و ناپيوستگي باشد، ممكن است بعد از مدتي كفپوش از آن نقطه بلند شود يا تبله كند. اين‌ها مشكلاتي هستند كه به هيچ عنوان در استفاده از يك كفپوش يكدست با آن‌ها مواجه نخواهيم شد.
علاوه بر اين‌ها، كفپوش اپوكسي از مواد بسيار مقاومي ساخته شده است. در نتيجه در مقابل سايش بسيار مقاومند. خش برنمي‌دارند و به هيچ عنوان ترك نمي‌خورند. همانطور كه مي دانيد در بيمارستان‌ها حلال ها، مواد شوينده و شيميايي مختلفي مورد استفاده قرار مي‌گيرد. ويژگي غير قابل انكار ديگري كه كفپوش‌هاي اپوكسي دارند، مقاومت بالا در برابر خوردگي است. پس دوام بالا و مقاوم بودن در برابر سايش، خوردگي، لكه و پارگي از ويژگي‌هاي ديگر اين نوع كفپوش ها هستند.
جالب اينكه، اين كفپوش‌ها ضد لغرش هستند. يعني به هيچ عنوان ليز نيستند و حتي اگر مايعات روي آن‌ها ريخته شود باز افراد و اجسام روي آن ها ليز نمي خورند. اين موضوع براي بيمارستان‌ها كه در آن بيماران با انواع معلوليت‌ها و ناتواني‌ها تردد مي‌كنند، سرعت عمل پزشكان و پرستاران بسيار بالاست و تخت‌هاي بيماران و اورژانس با سرعت بالا در آن‌ها به حركت در مي آيند، نكته بسيار قابل توجهي است.
در كنار اين‌ها، اين كفپوش‌ها صدا توليد نمي كنند. مي دانيم آرامش در محيط‌هاي بيمارستاني بسيار مهم است و كوچكترين صداي ناهنجاري مي‌تواند آزار بسياري براي بيماران و يا پزشكان، در هنگام اعمال حساس، به بار آورد. اما روي اين كفپوش‌ها حركت صندلي‌هاي چرخدار، افراد و تخت‌هاي بيمارستاني توليد سر و صدا نمي‌كند.
كفپوش هاي اپوكسي قابليت اين را دارند كه در انواع رنگ بندي و با طرح‌هاي مختلف ساخته شوند. لذا استفاده از رنگ‌هاي شاد و يا طرح‌هاي دلفريب در اين كفپوش ها باعث م‌شود كه محيط بيمارستان از كدورت و دلمردگي خارج شود. بخصوص استفاده از رنگ‌هاي شادتر براي بخش زايمان، كه در آن مردم براي اتفاقات خوشحال كنده شادي مي‌كنند، بسيار جذاب است. همچنين، از طرح‌ها و رنگ‌هاي كودكانه مي‌توان براي بخش كودكان بيمارستان هم استفاده كرد.
در آخر، كفپوش اپوكسي قيمتي بسيار مقرون به صرفه و منطقي دارد. لذا از نظر اقتصادي استفاده از آن‌ها به عنوان كفپوش بيمارستاني مناسب است. همچنين با توجه به دوام و مقاومت بالا در برابر سايش و خوردگي هزينه‌ي نگهداري و تعمير بسيار پائيني دارند.

ساندويچ پانل

ساندويچ پانل يك لايه عايق فشرده است كه از دوطرف به دو لايه ورق محدود شده است. ماده عايق بايد بسيار نرم و سبك و داراي خواص فيزيكي خاص باشد. ساندويچ پانل ها به دو گروه ساندويچ پانل سقفي و ساندويچ پانل ديواري تقسيم مي شوند كه با پلي اورتان ، پلي استايرن و پشم سنگ توليد مي شوند و جايگزين بسيار مناسبي براي ديوارها و تيغه هاي آجري و سفالي مي باشند.
از مزاياي اصلي پانل هاي ساندويچي براي مصارف ساختماني مي توان موارد زير را نام برد:
سبكي : به علت استفاده از مواد سبك در لايه مياني اين پانل ها، وزن آن به شدت كاهش مي يابد. يك ديواره ساندويچي در مقايسه با نمونه مشابه سيماني يا آجري گاه تا 50 برابر سبك تر است. اين مسئله به ويژه در سبك سازي بنا، مقابله با زلزله و كاهش هزينه زيرسازي بسيار مهم است.
مقاومت بالا : عليرغم سبكي فوق العاده ساندويچ پانل، اين محصولات مقاومت فوق العاده اي را در برابر انواع فشارها و ضربه ها دارند. اين پانلها نيروي وارده را به خوبي جذب كرده و مقاومت بالاتري نسبت به چوب از خود نشان مي دهند. اين مسئله در ساخت ديواره ها و سقف هاي كاذب از اهميت ويژه اي برخوردار است